Home » Privacyverklaring

Privacyverklaring

 

Liefs Anoes is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

Liefs Anoes

Anoes Melse
6711 PZ Ede

www.liefsanoes.nl
hoi@liefsanoes.nl

KVK: 76273865

 

Persoonsgegevens die verzameld worden

Liefs Anoes verwerkt je persoonsgegevens om ervoor te zorgen dat een bestelling of ontwerpopdracht op de juiste afgehandeld kunnen worden. Wanneer je gebruik maakt van onze diensten (met het plaatsen van een bestelling of het invullen van een contactformulier), ontvangt Liefs Anoes de volgende gegevens:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt, bijvoorbeeld via het contactformulier
– Gegevens over je activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaattype
– Bankrekeningnummer

 

Doel verzameling persoonsgegevens

Liefs Anoes verzamelt en verwerkt jouw gegevens voor de volgende doeleinden:

- Het afhandelen van jouw betaling

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

Het verwerken van persoonsgegevens wanneer ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die nodig zijn voor belastingaangifte.

 

Bewaartermijn gegevens

Je gegevens worden door Liefs Anoes niet langer bewaard dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. De persoonsgegevens die nodig zijn voor het opstellen van de factuur worden bewaard naar de wettelijke minimale bewaringstermijn van 7 jaar zoals voorgeschreven door de Belastingwet.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Wanneer je bij Liefs Anoes een bestelling plaatst, worden deze persoonsgegevens gebruikt om je bestelling netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, ip-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot één jaar nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Bedrijven die jouw gegevens verwerken in opdracht van Liefs Anoes: 

Mijn webwinkel, webshop
Webador, afhandelen van e-mails
PostNL, verzending
Google Analytics
Belastingdienst, wettelijk verplicht

 

Cookies

Deze webwinkel gebruikt cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je bewaarde gegevens in te zien, aan te passen of te laten verwijderen (na wettelijke bewaarplicht). Dit kan door een mail te sturen naar hoi@liefsanoes.nl. Liefs Anoes zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Als je vindt dat Liefs Anoes niet op de juiste manier met je gegevens omgaat kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Hoe je persoonsgegevens worden beveiligd

Liefs Anoes neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via hoi@liefsanoes.nl.