Home » Blog » Tekenen met Liefs Anoes

Tekenen met Liefs Anoes

Gepubliceerd op 7 april 2020 om 11:00

In deze blog deel ik een inkleur-illustratie, deze vind je onderaan de pagina! Lekker tekenen met Liefs Anoes. Download de illustratie, pak je kleurpotloden erbij en ontspannen maar!  

Als jong meisje kleurde ik graag. En dan heb ik het echt over het inkleuren van tekeningen. Dat deed ik heel secuur. Zie je het al voor je? Tong uit je mond, schuin koppie en met een kromgebogen rug aan de keukentafel. Ik gebruikte stiften voor de lijnen en de vlakken kleurde ik in met potloden van dezelfde kleur. Ik vond het heerlijk!

Ontspannen en onthaasten met kleuren. Waarom dan? Kleuren schijnt goed voor je te zijn, echt waar. Met kleuren kunnen je hersenen even uit, mag je ontspannen en op adem komen. Daarnaast is het goed voor je creativiteit en verbeelding. Een paar jaar terug, midden in de drukte, merkte ik dat ik dat miste. Het simpele verstand op nul en lekker secuur vlakken vullen. Ik kocht toen een tekenboek voor volwassenen en hoewel ik me eerst een beetje beschaamd voelde, merkte ik dat het heerlijk bevrijdend werkte! Daarom heb ik, juist in deze thuis-zit-tijd, een inkleur-illustratie gemaakt. 

 

Tekenen met Liefs Anoes

 

Hieronder kan je de inkleur-illustratie downloaden! Stuur me vooral een berichtje, mailtje of tag @liefsanoes in je instagram story met jouw tekening!

 

Tekenen Met Liefs Anoes
PDF – 445,6 KB 65 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.